به سایت ما خوش آمدید . امیدوارم لحظات خوشی را درسایت ما سپری نمایید .

خوش آمدید

این توضیحات و عنوان از ویرایش قالب ، قابل تغییر است.

مکان تبلیغات شما

امکانات وب

پر مخاطب ها

    عضویت

    نام کاربري :
    رمز عبور :

    بررسی چند جانبه معنای فریلنسینگ

    مزایا و معایب فریلنسینگ یا دورکاری به زبان ساده

       علی حلبی ساز  پیشرفت شغلی, مقالات, توسعه فردی, جستجوی شغلی

    مزایا ومعایب فریلنسری اگر شما هم به کسب درآمد از اینترنت علاقه‌مندید و به دنبال آن نیز رفته‌­اید احتمالا با واژه فریلنسینگ مواجه شده‌اید. در این مقاله سعی می­ کنیم شما را با مفهوم ” فریلنسینگ ” و ” فریلنسر ” آشنا کنیم.  سایت مدیر برتر همچنین به بررسی مزایا و معایب آن و نیز چگونگی کسب درآمد به عنوان یک فریلنسر خواهیم پرداخت.

    فریلنسینگ (FreeLancing) چیست

    به معنی آزاد کاری یا دورکاری است و اگر شما دارای مهارت و تخصصی هستید تقریبا می توانید به صورت فریلنسینگ فعالیت کنید. در این نوع از شغل یک فرد متخصص در زمینه ای خاص برای کار اعلام آمادگی می کند. کاری که به او سپرده می شود به صورت پروژه ای است و از طریق دورکاری صورت می گیرد. به کسی که به این صورت کار می کند فریلنسر گفته می شود.

    فریلنسر(FreeLancer) کیست

    فردی است که دارای شغلی آزاد و مستقل است که به صورت پروژه ای، روزانه یا ساعتی کار می کند و در ازای مبلغی مشخص، خدماتی را که در آن تبحر دارد به مشتریان ارائه می دهد. او در حقیقت خویش فرما و رئیس خود است و منوی خدمات، قیمت ها و بازار هدفش را هم خودش مشخص می کند.

    یک فریلنسر خدماتش را معمولا به طورهمزمان به چند مشتری ارائه می دهد. دلیل انتخاب نام فریلنسر برای این افراد اینست که آنها تا حد زیادی به صورت آزادانه (Free) کار می کنند.

    ♦ یک بالکن خوشمزه با دستپخت خاور خانم

    اشتغال فریلنسری معمولا شامل کارهایی نظیر نویسندگی، ویراستاری، مترجمی، طراحی گرافیک، طراحی وب، برنامه نویسی، تولید محتوا، حسابداری، بازاریابی دیجیتالی، انیمیشن سازی، عکاسی و هزاران حرفه دیگر می شود.

    ده شغل برتر فریلنسرها

     طبق آمار ده شغل برتری که فریلنسرها انتخاب می کنند عبارتند از:

    • نویسندگی و تولید محتوا …… ۱۸%
    • مترجمی …………………………. ۱۴%
    • تولید محتوا و آگهی های تبلیغاتی .. ۱۲%
    • طراحی ………………………….. ۱۱%
    • توسعه دهنده وب ……………. ۷%
    • ویراستاری …………………….. ۶%
    • کارشناسی فروش (بازاریاب)……. ۴%
    • مشاوره کسب و کار ………… ۴%
    • توسعه دهندۀ نرم افزار ……. ۳%
    • دستیار مجازی ……………….. ۲%

    یک فریلنسر می تواند ساعت کاری­‌اش را خودش مشخص کند و به صورت نیمه‌وقت یا تمام‌وقت روی پروژه­‌هایی که انتخاب می کند کار کند. در واقع نوع کار کردن آنها نسبت به نیروهایی که به استخدام شرکت‌ها در می‌آیند متفاوت است. حتی در بسیاری از موارد، فریلنسرها درآمد بیشتری کسب می کنند.

    مزایا و معایب فریلنسینگ یا دورکاری به زبان ساده 1

    طبق آمار سال ۲۰۱۶ تقریبا ۵۵ میلیون آمریکایی به صورت فریلنسینگ کار می کنند. بعضی از آنها فریلنسینگ را به صورت تمام‌وقت انجام می ­دهند و بعضی در کنار کار فعلی خود و در وقت‌های آزاد.

    ♦ فریلنسینگ چگونه باعث کسب درآمد بیشتر می شود؟

    اصول و قاعده کار فریلنسری می­ تواند متفاوت باشد. بسیاری از فریلنسرها برای مجموعه مشخصی از مشتریان در مدت زمان طولانی کار می­‌کنند. به عنوان مثال یک نویسنده فریلنس ممکن است مشتری‌ای داشته باشد که به طور مداوم به دو مقاله در هفته برای سایتش نیاز دارد. نوع دیگر فریلنسرها در بازه‌های کوتاه مدت و معمولا روی یک پروژه خاص با مشتریان­ همکاری می­ کنند. 

    ویژگی هایی یک فریلنسر موفق

    ۱. اگر می خواهید یک فریلنسر موفق باشید ابتدا از خودتان بپرسید در چه چیزی خوب هستید و چه کاری را بهتر از دیگران انجام می دهید. برای شروع می توانید به آسانی در یک سایت فریلنسری ثبت نام کرده و در پروفایل خود رزومه ای بسازید که معرفی کننده شما، مهارت ها و خدماتی باشد که ارائه می دهید. همچنین می توانید تعدادی از بهترین نمونه کارهای خود را در آنجا به نمایش بگذارید. سپس منتظر باشید تا اولین مشتری خود را پیدا کنید و خدمات تان را به او ارائه دهید.

    ۲. از نام خود استفاده کنید یا برای خود برندی ایجاد کنید و هر روز اعتبار بیشتری برای آن کسب کنید. عکس پروفایل مناسب و ترجیحا عکس خودتان می تواند تاثیر چشمگیری در افزایش مشتریان شما داشته باشد.

    مزایا و معایب فریلنسینگ یا دورکاری به زبان ساده 2

    ۳. برای کار به عنوان فریلنسر باید پروژه هایی را پیشنهاد دهید و بپذیرید که مهارت و تخصص لازم برای انجام آن را داشته باشید. سعی کنید پیش از شروع از خواسته های کارفرما دقیقا مطلع و آن را درک نمایید و تمامی همت خود را به کار بندید تا بتوانید پروژه را با رضایت کارفرما به اتمام برسانید. این کار موجب حفظ مشتریان شما، افزایش آنها و درآمد بیشتر برای شما خواهد شد.

    ♦ ۱۰ راه حل شگفت انگیز برای حل چالش های کار در منزل

    ۴. یک فریلنسر خوب باید فردی متخصص و کارآمد باشد. او باید نکات مهم و اساسی در اصول تبلیغاتی در فضای مجازی را کاملاً بشناسد. فریلنسرها باید بسیار هوشمندانه عمل کنند. سرعت عمل یکی از ارکان اصلی شغلشان است. اطلاعات آنها در زمینه­‌ی تخصصی شان باید کاملاً به روز باشد.

           “خوش قول، متعهد و خوش برخورد باشید و به توافقات خود کاملا پایبند بمانید.”

     

    مزایای کسب درآمد از طریق فریلنسینگ:

    از مزایای فریلنسینگ می­ توان به انتخاب آن به عنوان شغل دوم اشاره کرد. کاهش رفت‌و­آمد، ترافیک و آلودگی، پروژه­ ای بودن و دلسوزی بیشتر برای انجام کار، تسریع انجام کار به دلیل پروژه ­ای بودن جهت دریافت سریع تر دستمزد و… سایر مزایای ارزشمند این نوع اشتغال عبارتند از:

    • مدیـر و رئیـس خود و کاملا مستقـل خواهیـد بود.
    • نگران اخراج شدن و در نتیجه بیکاری نخواهید بود.
    • محدودیتی در زمان و مکان کار کردن نخواهیـد داشت.
    • نسبت به یک شغل ثابت، وقت آزاد بیشتری خواهید داشت.
    • بین سفارشات کاری و کارفرمایان مختلف حـق انتخـاب دارید.
    • در حرفه ای که در آن تخصـص و علاقه دارید مشـغول می­ شوید.
    • آزادی و انعطاف پذیـری بیشتری در برنامه­ ریزی­ ها خواهیـد داشت.
    • نسبت به زمانی که به­ طور تمام وقت کار می­ کردید خوشحال­ تر خواهید بود.
    • نیازی به اجاره مکان برای کار ندارید و در خانه هم می­ توانید کارتان را انجام دهید.
    • درآمدتان حد­ و ­مرز ندارد و می‌توانید با انجام پروژه‌های بیشتر درآمد بیشتری کسب کنید.
    • بهترین راه اجرای کاری که مشتـری از شما خواسته را خودتان تشخیــص می دهید، نه دیگری.
    • نیاز به فریلنسرهای حرفه ای، در­حال رشد است. تعداد کسب و­ کارهایی که بجای استخدام کارمنـد یک تیم از فریلنسرها را در اختیار می ­گیرند رو به افزایش است. 
    • و…

    ♦آنچه از مفهوم استعداد نمی‌دانیم

    چالش ­های کسب درآمد از طریق فریلنسینگ

    ۱. به عنوان یک فریلنسر همکار نخواهید داشت و همه کارها از جمله بازاریابی و فروش، ارتباط با مشتری، انجام پروژه، حسابداری و… را بایستی خودتان باید انجام دهید.

    ۲. اگر به هر دلیلی پروژه‌ها را درسـت و به موقع انجام ندهید، مشتریان دیگر با شما کار نخواهند کرد.

    ۳. همیشه بایستی برای زمان ­های کسادی بازار برنامه داشته باشید. همینطور آمادگی لازم را برای زمان­ هایی که کار زیاد است داشته باشید تا بتوانید پروژه­ ها را به موقع تحویل دهید.

    ۴. تا زمانی می توانید کسب درآمد کنید که توانایی اجرای با کیفیت پروژه ها را داشته باشید. در فریلنسری خبری از حقوق بازنشستگی نیست، مگر این که خودتان را بطور مستقل بیمه کنید.

    ۵. گاهی پیدا کردن مشتری و دریافت سفارش کاری زمان­بر است. باید صبر و حوصله کافی داشته باشید و با سابقه و حُسن انجام کاری خوبی که از خود نشان می دهید، روز به روز به مشتری های خود بیافزایید.
    مزایا و معایب فریلنسینگ یا دورکاری به زبان ساده 3

    ۶. احتمال اینکه کار و زندگی تان با هم تداخل پیدا کنند وجود دارد. مدیریت سفارش ها و ایجاد تعادل میان کار و زندگی موضوعی است که باید مد­نظر داشته باشید. عدم مدیریت صحیح ممکن است کل کار را مختل سازد.

    ۷. در شروع کار، پرداختی ­ها ممکن است اندک باشند. خیلی ها انتظار دارند به فریلنسرهای تازه‌کار مبلغ کمتری بپردازند. شاید در ابتدا لازم باشد کمی قیمت هایتان را بشکنید، اما به تدریج و با به روز کردن مهارت­ هایتان قادر خواهید بود مشتریانی بیابید که حاضرند بهای کار با کیفیت را بپردازند.

    ۸. گاهی باید با فریلنسرهایی رقابت کنید که برای گرفتن پروژه حاضرند قیمت­ های بسیار پایین پیشنهاد دهند.

    ۹. مدیریت مشتریان و پروژه های مختلف می تواند چالش برانگیز باشد. بعضی از افراد دوست دارند هم زمان روی چندین پروژه کار کنند؛ در حالی که ممکن است برای بعضی ها تمرکز روی تحویل چندین پروژه دشوار باشد و قادر نباشند به کارشان سرعت دهند تا همه سفارش ها را به موقع و با کیفیت تحویل دهند. با مدیریت درست زمان می توان این چالش را نیز حل کرد.

    ♦بهترین شغل‌های دانشجویی پاره‌وقت

    مزایای استفاده از سایت­ های فریلنسینگ برای کارفرمایان

    ۱. استفاده از سایت‌های پر بازدید فریلنسری به کارفرما اجازه می­ دهد بین صدها فریلنسر با مهارت­ ها و دستمزدهای مختلف، بهترین گزینه را با توجه به ملاک­ ها و بودجه‌ خود انتخاب نماید.

    ۲. به دلیل وجود رقابت زیاد بین فریلنسرها برای انجام پروژه ها، امکان اجرای پروژه با هزینه کمتر برای کارفرماها وجود دارد.

    ۳. در این سیستم کارفرما مجبور نیست که کارمندان زیادی داشته باشد و حقوق ماهیانه ثابت به آنان پرداخت کند تا اگر روزی در قسمتی از کارش مشکلی پیش آمد آن کارمندان بتوانند مشکل را حل کنند. بلکه می تواند هر زمان که نیاز داشت، به صورت پروژه ای با فرد یا گروهی از متخصصین تماس بگیرد و فقط برای انجام همان پروژه به آن ها دستمزد پرداخت کند.

    ۴. کارفرما می­ تواند با استفاده از برونسپاری پروژه ها، وقت و انرژی خود را بر روی مسائل مهم تر در کسب و کارش متمرکز کند و بخش­ های کوچک و فرعی را به فریلنسرهای متخصص بسپارد.

    مزایا و معایب فریلنسینگ یا دورکاری به زبان ساده 4

    پس اگر می­ خواهید به عنوان یک فریلنسر فعالیت کنید حتما در سایت ­های فریلنسینگ معتبر که رابطی بین فریلنسر و کارفرما هستند عضو شوید. هرچه تعداد سایت­ های فریلنسینگی که در آن عضویت دارید بیشتر باشد، تعداد پیشنهادهایی که دریافت می­ کنید نیز­ افزایش می ­یابد؛ به­ خصوص سایت­ هایی که تعرفه پایین تر و ارسال پروژه و پیشنهاد رایگان دارند. چرا که می توانید انتخاب های بهتر و با کیفیت تری داشته باشید.

    اگر در ابتدای یافتن شغل هستید، با کمک «سیستم هوشمند راهنمای مسیر شغلی» همکارجو ، مسیر شغلی‌تان را آگاهانه و با شناخت بازارکار ایران طراحی و برنامه ریزی کنید.

     

     0 355
     به اشتراک گذاری

    فریلنسر کیست؟

    فریلنسر فردی است که به صورت آزاد و دورکاری، حرفه ای را دنبال می کند. امروزه مشاغل بسیاری مانند عکاسی، نویسندگی، طراحی سایت، تامین محتوی، مدیریت صفحات اجتماعی و یا حتی دیجیتال مارکتینگ، فروش و بسیاری از مشاغل اینچنینی در حوزه فریلنسرینگ جای دارند. فریلنسری در دنیای دیجیتالی امروز، یکی از پر رونق ترین کسب و کارها به شمار می رود.

     

    فریلنسری برای چه کسانی خوب است؟

    کار فریلنسری یا آزادکاری برای همه افراد شغل مناسبی به شمار نمی رود. فریلنسینگ یا کار کردن برای مشتریان خاص در پروژه های خاص، با خود مشکلات و مزیت هایی را به همراه دارد. گاهی افراد تا قبل از آنکه به طور جدی وارد این حوزه کاری شوند، خود نیز از این موضوع آگاهی ندارند که فریلنسری می تواند شغل مناسبی برای ایشان باشد. اما افراد دیگری نیز هستند که تنها تا با فکر کردن در مورد سبک زندگی فریلنسرها، به این درک می رسند که این شیوه زندگی مناسب آنها نیست.

    اگر شما نیز به فکر آن هستید که یک فریلنسر شوید، حتما قبل از تصمیم گیری مطمئن شوید که درباره تمامی مزایا و معایب این سبک از زندگی فکر کرده اید. 

     

    مزایای فریلنسری

    شغل فریلنسری شامل مزایای بیشماری می گردد. یکی از بزرگترین مزیت های این شغل آن است که می توانید در خانه به امور حرفه ای خود رسیدگی نمایید. در این حالت شما دیگر نیازی به انجام بسیاری از کارهای اضافه ای همچون پوشیدن لباس های رسمی، صرف زمان و هزینه رفت و آمد به محل کار، حضور در دفتر کار و محیط خشک اداری و یا حتی گپ های بیهوده با همکاران، که یک فرد شاغل در یک مکان رسمی انجام می دهد را نخواهید داشت.

    یکی‌ دیگر از مزایای برجسته این سبک از کار آن است که شما خود رئیس خودتان خواهید بود. در این فضا دیگر ملزم به اجرای پروژه هایی که دوست ندارید نیستید. فریلنسرها مجبور به کار با هم تیمی هایی که دوست‌شان ندارند نبوده و دیگر نگران آن نیستند که چه کسی مدام آنها را زیر نظر خواهد داشت. همچنین فریلنسری به شما این اجازه را می دهد تا از مهارت های مختلف خود در پروژه های متنوعی بهره بگیرید. این روش می تواند فانتزی افرادی باشد که قدرت رهبری وظایف و موضوعات کاری خود را دارند و بهترین نتیجه کاری را زمانی بدست می آورند که موارد مختلفی را همزمان برای خود حفظ نموده اند.

    افرادی که به راحتی می توانند تحت فشار کاری از پس وظایف خود بر آیند و آنها را مدیریت کنند ممکن است شغل فریلنسری را یک‌ ایده عالی برای انجام تمام مسئولیت های هر پروژه بیابند. روحیه ای که در افراد بزدل و تنبل وجود ندارد! 

     

     

    اگه دوست داری اطلاعاتی در مورد دورکاری و چالش هایی که درآن وجود داره رو مطالعه کنید مقاله زیر را دنبال کنید.

     

    مشکلات و معایب فریلنسرینگ

    فریلنسرینگ هم مانند دیگر مشاغل معایب و نقاط ضعف مختص خود را به همراه دارد. یکی از معایب بزرگ این کار، محیط بسیار بسته و ایزوله آن بشمار می رود. وقتی شما تنها در خانه مشغول به کار هستید، ممکن است ساعت ها و یا حتی روزهای متوالی تا پایان پروژه تنها بمانید. در این شغل اغلب ارتباط فریلنسر با محیط اطراف خود ممکن است تنها از طریق ایمیل، فکس و تلفن صورت پذیرد. در نتیجه یک فریلنسر می بایست هر چند وقت یکبار برای ترک خانه و ملاقات مردم در شهر برنامه ریزی داشته باشد.

    از نگاه دیگر می توان مزیت رئیس خود بودن را عیب این شغل نیز دانست. فریلنسرینگ می تواند برای برخی از افراد مانند کابوس تلقی شود. این کابوس برای افرادی است که در مسئله زمانبندی و دنبال کردن پروژه ها ضعیف هستند، و یا در بحث دریافتی ها و پرداختی ها و اجرای بندهای قرارداد مشکل دارند. همچنین از ملزومات شغل فریلنسر ها، نیاز بدون اجتناب این کار به کاغذ بازی، آشنایی به امور قراردادها، امور مالی، مکاتبات با مشتریان و پشتیبانی بازار است. اموری که تماماً می بایست به طور کامل توسط  شخص فریلنسر پیگیری و اجرا شوند. افرادی که ذاتا با چنین سازماندهی هایی مشکل دارند، در زمان آماده سازی اسناد مشتریان و یا نوشتن دفاتر مالیاتی با چالش مواجه خواهند شد.

     

    بخش مالی در فریلنسرینگ

    در نهایت، کار فریلنسر اغلب به عنوان یک حرفه پر از فراز و نشیب مالی تعریف می گردد. این امر می تواند پیش بینی سود هفتگی، ماهانه و به ویژه سالانه را برای فریلنسر دشوار کند. همچنین یک فریلنسر نمی تواند به راحتی پیش بینی کند که در واقع چه موقع پرداخت ها انجام می شود. این کار می‌ تواند به عنوان یک شغل پر استرس قلمداد گردد. به همین دلیل نیز می بایست به یاد داشته باشید که افرادی که با خطر کردن در کار میانه خوبی ندارند، هیچگاه نمی توانند از کار فریلنسینگ لذتی ببرند.

    شغل فریلنسر بودن نیز درست مانند دیگر مشاغل، مزایا و معایب زیادی را به همراه دارد. اگر شما نیز می خواهید بیشتر درباره زندگی واقعی فریلنسر ها بیاموزید، تنها کافی است با یکی از این افراد در پیرامون خود ارتباط برقرار نمایید و از نزدیک ببینید که آیا می توانید مانند او بیاندیشید و یا حتی برای یک روز همراه با او زندگی کنید. در اکثر موارد آموختن از افرادی که خود در میان این گود هستند، بهترین روش برای یادگیری و تصمیم گیری برای قرارگیری در آن جایگاه به حساب می آید.

     

     

     

    http://hamkarjoo.com/blog/checking-the-freelance-meaning/

    https://apieco.ir/blog/%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7-%D9%88%E2%80%8C-%D9%85%D8%B9%D8%A7%DB%8C%D8%A8-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%84%D9%86%D8%B3%D8%B1%DB%8C/

    https://modirebartar.com/

    ali
    دوشنبه 5 آبان 1399 - 11:11
    بازدید : 454

    آمار سایت

    آنلاین :
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید هفته گذشته :
    بازدید ماه گذشته :
    بازدید سال گذشته :
    کل بازدید :
    تعداد کل مطالب : 18
    تعداد کل نظرات : 1

    خبرنامه